JEDAN OD NAJVEĆIH FAJTERA POTPISUJE ZA PARTIZAN? Na prekretnici je! Obradović će odlučiti?
Željko Obradović, Foto: Starsport©

Čeka se

JEDAN OD NAJVEĆIH FAJTERA POTPISUJE ZA PARTIZAN? Na prekretnici je! Obradović će odlučiti?

Da li će staviti svoj potpis na ugovor?

Objavljeno:

Košarkaši Partizana iza sebe imaju sezonu puna uspona i padova, a jedan od igrača koji su ogledalo igre crno-belih je i borbeno krilo - Uroš Trifunović.

Jedan od svojevremeno najvećih talenata naše košarke, sin proslavljenog košarkaša i kasnije trenera Aleksandra Trifunovića, u Partizan je stigao 2018. godine.

Uroš Trifunović i Željko Obradović
Uroš Trifunović i Željko Obradovićfoto: Starsport©

Čekao je dugo na pravu šansu, a priliku mu je dao Andrea Trinkijeri. Iako je u mlađim kategorijama igrao na poziciji jedan i dva, Trifunović se kasnije profilisao kao trojka. Zbog svoje fizičke snage koja mu omogućava da čuva i visoke igrače, te zbog dobrog šuta spolja - činilo se da je Željko Obradović pronašao pravo mesto u timu za ovog momka.

Ipak, tekuća sezona donela je velike uspone i padove u karijeri Trifunovića. Da li zbog čestih povreda i nedostatka samopouzdanja, Trifunović je često van parketa. Poslednja zapažena partija bila je protiv Makabija u Beogradu, a svi pamte onaj auto koš protiv Mege jesenas zbog kojeg su crno-beli doživeli poraz.

1 / 8 Foto: Starsport©

Trifunoviću ovog leta ističe ugovor, a na Željku Obradoviću i stručnom štabu Partizana je da sedne i razgovara sa Trifunovićem oko njegove budućnosti.

Određen broj navijača Partizana više nema strpljenja za Trifunovića, dok oni drugi, ipak veruje u srpsko krilo. Da li će potpisati novi ugovor sa Partizanom? Sve će biti jasno na leto.

Bonus video:

01:51

KUZMANOVIĆ O JOKIĆU

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.